Saturday, 3 March 2012

:D.. Welcome To My New Blog,Saya dah Buat New Blog Tapi Bukan Yang InI,Kwan saya yang nak buatkan..hehehe
:D..hmmm
:D..hai kawan2...hari ni tgh wat ape eh?? saya bosan gile duk umah ni...nnty minggu depan dh nak pekse lagilah takot!! huhuhu,,harap2 sy akan berjaya dalam periksa yg akan dtg ni!!>.....:)
:D..Selamat malam,,,sy hrp2 esok potong kek hari jadi dgn dpt pegi rumah saudara pastu dpt hadiah!! yeayy!!

Friday, 2 March 2012

My Birthday !!!

:D..Hai korang!! korang nak tahu x? Hari ini kan Birthday saya!!! 3 March!! hehehehe,,,happynye harini,tapi x lah hapi sgt2 sbb hadiah sy dpt 1 je!!,,,N basikal pon lom dpt lagi!! huhuhu,tapi kan tadi sy dh bagi gula2 dkt kelas n kawan2 sy!!! hehe,,,kali pertama sy wat camtu...!! Tapi yg x puasnya dieorang ni x disiplin laaa bab org bagi 1 amikjelah ne nak mintak lagi tu yg x puas tu...masalahnye sy takot pulak x adil..nnty org ckp mcm2 pasal,,,tapi 2 org bff sy ni terpaksa kene bagi lebih sbb dieorang nak!!!..lol naseb baik org len x nampak kalau x !! heiii,,,tadi mase gotong-royong best laa...lol.! :)

Thursday, 1 March 2012

Gembira sangat2

:D..Hai blog n blogger,,hari ini banyak pula ye perkara yg baik berlaku...hehehe,apetu kwn sy yg bernama ********** tu dh break up ngan kwn sy ******** !!! heehehe,,,,namenye rahsia lah nnty bocor lak,,sy hrp2 die tu akan **** saya,,,hihihi tapi walau apa apapon janji kite berkawan baik ngan die :) Itupon dh cukup...ermmm,lagi 1 tu sy blm mintak lagi kat mak ngan ayah sy pasal sambut hari jadi dkt Kelas sy,,ala,tapi bila fikirkan pulak mcm tebantut jelah pulak sbb esok balik kul 11:55,belajar hanya sebelum rehat ,lepas rehat tu gotong royong!! huhuhu jadi bile pulak sy nak potong kek??? Tapi sy nk tanya dulu emak ngan ayah sy kalau boleh ke x,kalau x boleh x pelah tahun depan ade lagi yer,,huhuhu ,N tu jelar hari ni,,,hehehe

#Saya dlm blog reti nak post jerrrr.Saya x tau camne nak buat lagu,n nak cantikkan blog sy ni,nasib baik sy pandai buat yg berwarna warni tu kalau x heii mesti buruk,nak baca pon malas,hahaha...Kesian blog sy,member dulu ade 2 orang ,iaitu kwn sy ika johan,tapi skrg die dh keluar kowt?? sbb name die x de dah:( huhu,,,nvmine laa.Janji sy dpt meluahkan isi hati sy selain diary sy tu,,skrg sy malas nak tulis diary,sbb keje rumah byk,pastu main fb.Lepastu minggu depan nak ujian!!! Hohoho,,takutnyeer,sume cikgu nak denda kalau x dpt "A" camne lah ni,,,dh lah kali pertama wat ujian kat 'Sekolah Menengah'...nikan kene denda lagi,,,hei...x pe xpe ."Hidup biarlah susah dahulu sebelum senang lenang" hehee sempat lagi nak beri nasihat yer :P
:D..ek'eleh!! Baju kurung sy tu boleh kecikkan lahh,,yay!!! mesti sy nampak lebih ok dari dulu pakai baju kurung yg besar,,,kalau dh kecikkan,mesti sy suka sgt nak pakai baju kurung!! yeayyyyy!! x sabarnya

Wednesday, 29 February 2012

:D..Saya kan,ade dua perancangan nak buat nanti,sy x tahu lah dua2 perancangan tuh jadi ke x ...sbb satu perancangan tu ttg baju kurung,nak jahit baju kurung sekolah 1,sbb kalau jadi pengawas pon x rugi sbb masih blh pakai baju sekolah bab ade tanda nama khas utk pengawas,yg lagi satu lak pasal hari jadi sy ,,kalau beli kek sy nak potong kek kat sekolah,dgn ade keropok sume tu gula2,,sbb sy mmg suka dari dulu lagi nak wat camtu tapi malangnye x jadi2 lagi,,kali x tau lah blh ke x lagipon sy dh mintak basikal,tulah pasalnye...huhuhu! :( harap haraplah dua2 perancangan ni jadi lah ! :)
:D..Hai kawan2 ,hari ni best x sekolah?? mesti best kan?? Kalo tanya saya,mmg best sangat2,,sbb BM,cikgu relief!!! hahaha ,lepastu ade byk kerje rumah terutama moral,sy suka,sbb sy suka menulis lagipon minggu depan dh periksa dh,,bm2 takdee yeay!! hehehe.Nasib baik lah hari ni x de perkara yg buruk berlaku :) Thanks my God :D I will always love u <<

Tuesday, 28 February 2012

Love you Friends :)

Hai kawan2...hari ni..umm..haa...er..lol!! hari ini bersyukur lah jugak sbb x de ape2 yg berlaku..Tapi cuma hari ini lapar gilerr!!! sbb hari ini koko habis kul 3;oo! lapar gilelaa tadi,tapi lepas balik sekolah sy dh mkn,nasib baik emak buat yg sedap,kalau x heiii mesti x puas nnty! :) hehe...Akhirnya,Novel yg "Sekiranya Aku Menjadi Novelis" sudah habis baca,,mmg bestlah cite die,,mula2 sy baca tu sy x delah brp suka sbb ashik berangan-angan ngan mimpi,,,tapi lepas2 tu sy suka lah,,Hari ni byk jugak keje sekolah....smlm buat kerja rumah sampailah tangan sy dh merah buat pertama kali ,sebelum ni buat kerja rumah x delah sampai tangan merah,tapi sampai hari ni x hilang2 lagi kesan kemerahan tu,,dari jauh pon nampak agi..haha,,,akhirnya,hari jadi sy nak sampai dah ni..Sabtu ni! yeay,,agaknye bilelah sy boleh dapatkan 1 basikal,,dulu sy nak fixie sbb dianalah,,pastu haritu gi rumah zikri an,zikri kate fixie tu,kalau 1 tayar bocor,dua2 kene tukar pastu harganya lak 400-800!! mahal an?? baik beli basikal BMX kesukaan sy jer,,,yg dari dulu lagi sy suka :)) pilihan sy tetap betul!! :D Jadi tahun ni x delah kek lagi..huhuhu :( tapi x pe janji dpt basikal hahaha,,nnty Deepavali nnty sy nak beli kasut kegemaran sy tuh,,,ala name die pon sy x tau camnelah sy nk beli kan?? kedai mane pon x tau..heii nak tanye sape la ek??Hrp2lah dpt tahu :)) Okey time kasih byk2 kerana sudi membaca walaupon panjang sgt! haha...panjang sgt kew?? hihihi
:(...Banyak betul dugaan yg saya hari ini..Saya tak sangka Tuhan akan menguji sy begini...Tapi walau apa pon,saya mesti bersabar dan perlu menjalani dugaan ini..kerana dugaan mmg biasa untuk setiap manusia..:( Sy mmg rasa cam nak pening laa bila fikirkan dugaan tu,sy ckp sorang2..supaya blh melepaskan kemarahan saya,,satu lagi dugaan tu die mengisahkan apatu "org" yg sy dh delete..sy delete seramai tiga org,mereka semua saudara saya,,jadi sy dh pasti sy mesti takkan terlepas dari persoalan "Kenapa delete sy?" sampai dkt facebook pon dh tulis,tapi sy x jwb..sbb sy mmg keliru nak jwb ape..sy dh baca komen2nye 2,3 kali,mmg ramailah saudara yg komen,sy ni malas nak komen nnty sy komen,dieorang ckp mcm2 lagi lepastu bile jumpe betul2 nnty dieorang akan ckp nape sy diam je ckp face to face tapi dkt fb ckp banyak..."INILAH MASALAHNYE".Saya x nak lah lagi dgr aduan dieorang..n sbbtu sy delete...I'm very2 sorry for tht ..because i dunno wht to do when u said tht why i'm nt talking in real...so this is my answer for tht..! :( Saya rase bersalah pulak bile dieorang sedih kate delete,tapi uncle sy die happy sbb x receive notification ..pastu x penuh wall...Papejelah..banyak lagi yg sy blh cerita,..tapi x nak sume sbb ni blog kan,,,Oklah bye ! :)
"

Friday, 24 February 2012

:D..Hhhuhuhu..x berjaya lagi nak letak lagu dlm blog saya ni,saya rasa kalau letak lagu kan,mcm semua dh perfect,sbb letak lagu je yg paling susah,yg lain tu blhlah jugak buat..haha...

Thursday, 23 February 2012

saya reti post je...hei,cubalah tgk sikit blog sy!! Nasib baik sy letak warna warni tu,kalau x lagi teruk lah blog satu2 kesayangan saya ni..Saya nak add lagu,tapi x berjaya,nak letak gambar tulah nilah,sy dh cuba tapi x tahu! kesiankan sy? Semalam sy minta bantuan seorang yg mmg pandai wat blog yg cantik2 tapi die x balas2 n skrg pon die x on9!! ala,,hrp2lah ade org nak tolong sy :( Lagipun sy ni kan new blogger.


Korang nak tahu x ?? Ade Orang ni kan sombong giler larrr.....sy sendiri mmg x pernah jumpe org yg sombong camni,sy mmg sgt kecewa and sedih laa ngan perangai die tu,,,,Takkan lah nak pandang pon x blH??? korang tahu x,sy x pernah buat apa2 kat die tau!! malangnye sekolah rendah pon x same,tapi die buat sy ni mcm die benci sy sedangkan x de ape2 sebab....huhu apelah kesalahan sy kan? :( ....X pelaaa sy sabar je ngan die tu...
Hai kawan2 ...sume sihat ke hari ni? Haha,harini akhirnya sukantara dh habis!! Yeayyy,tapi public speaking section kedua tu blm habis lagi,huhu ...sy x tahulaa yg section pertama camnelah suara sy boleh jadi mcmtu!! Heiii,ni mesti sbb sy takut,tangan sy sejuk gile lepas turun tu..huh......skrg sy mmg nak cabar kwn sy yg kate blog sy buruk!! Tengoklaa nnty!

Wednesday, 22 February 2012

ala,saya x kan puas selagi blog sy x cantik !saya akan cuba buat jugak!!! hmmmm

Monday, 20 February 2012

Dah tukar sikit blog saya kpd yg baru n adelah juga warna kesukaan sy :)) ,tapi kan masih x puas sbb sy nak gamba tu jadi besar sikit baru cantik nampak ;D

Hai !,saya lama x bukak blog ni sbb dh lupa emailnye! haha.

Saya kan mmg x puas hati betol lah dgn blog sy! nak tahu nape?

1.Sebab blog saya x de design yang cantik,n warna kegemaran sy pon bukan
2.Sebab sy tgk blog kawan2 sy sume ade lagu n gambar yang cantik..pastu semua cantik larh
mmg sy suka sgt!

Huhu,,,suatu hari nanti pasti sy akan buat blog sy jadi camtu,harap-haraplah ade luck! :p
 

Friday, 17 February 2012

Hai kawan2 lama x bukak blog yg satu2 yg sy ade....haha ,,,blog sy ni x cantik larh ! kosong jer !! macamane nk buat lagu eh?Tolonglah ajar plsss

Friday, 10 February 2012

Hi...My name is Pavithira Dewi.I'm new to blog :) Come and visit my blog ;D