Thursday, 23 February 2012

Korang nak tahu x ?? Ade Orang ni kan sombong giler larrr.....sy sendiri mmg x pernah jumpe org yg sombong camni,sy mmg sgt kecewa and sedih laa ngan perangai die tu,,,,Takkan lah nak pandang pon x blH??? korang tahu x,sy x pernah buat apa2 kat die tau!! malangnye sekolah rendah pon x same,tapi die buat sy ni mcm die benci sy sedangkan x de ape2 sebab....huhu apelah kesalahan sy kan? :( ....X pelaaa sy sabar je ngan die tu...

No comments:

Post a Comment