Tuesday, 28 February 2012

Love you Friends :)

Hai kawan2...hari ni..umm..haa...er..lol!! hari ini bersyukur lah jugak sbb x de ape2 yg berlaku..Tapi cuma hari ini lapar gilerr!!! sbb hari ini koko habis kul 3;oo! lapar gilelaa tadi,tapi lepas balik sekolah sy dh mkn,nasib baik emak buat yg sedap,kalau x heiii mesti x puas nnty! :) hehe...Akhirnya,Novel yg "Sekiranya Aku Menjadi Novelis" sudah habis baca,,mmg bestlah cite die,,mula2 sy baca tu sy x delah brp suka sbb ashik berangan-angan ngan mimpi,,,tapi lepas2 tu sy suka lah,,Hari ni byk jugak keje sekolah....smlm buat kerja rumah sampailah tangan sy dh merah buat pertama kali ,sebelum ni buat kerja rumah x delah sampai tangan merah,tapi sampai hari ni x hilang2 lagi kesan kemerahan tu,,dari jauh pon nampak agi..haha,,,akhirnya,hari jadi sy nak sampai dah ni..Sabtu ni! yeay,,agaknye bilelah sy boleh dapatkan 1 basikal,,dulu sy nak fixie sbb dianalah,,pastu haritu gi rumah zikri an,zikri kate fixie tu,kalau 1 tayar bocor,dua2 kene tukar pastu harganya lak 400-800!! mahal an?? baik beli basikal BMX kesukaan sy jer,,,yg dari dulu lagi sy suka :)) pilihan sy tetap betul!! :D Jadi tahun ni x delah kek lagi..huhuhu :( tapi x pe janji dpt basikal hahaha,,nnty Deepavali nnty sy nak beli kasut kegemaran sy tuh,,,ala name die pon sy x tau camnelah sy nk beli kan?? kedai mane pon x tau..heii nak tanye sape la ek??Hrp2lah dpt tahu :)) Okey time kasih byk2 kerana sudi membaca walaupon panjang sgt! haha...panjang sgt kew?? hihihi

No comments:

Post a Comment