Saturday, 3 March 2012

:D.. Welcome To My New Blog,Saya dah Buat New Blog Tapi Bukan Yang InI,Kwan saya yang nak buatkan..hehehe
:D..hmmm
:D..hai kawan2...hari ni tgh wat ape eh?? saya bosan gile duk umah ni...nnty minggu depan dh nak pekse lagilah takot!! huhuhu,,harap2 sy akan berjaya dalam periksa yg akan dtg ni!!>.....:)
:D..Selamat malam,,,sy hrp2 esok potong kek hari jadi dgn dpt pegi rumah saudara pastu dpt hadiah!! yeayy!!

Friday, 2 March 2012

My Birthday !!!

:D..Hai korang!! korang nak tahu x? Hari ini kan Birthday saya!!! 3 March!! hehehehe,,,happynye harini,tapi x lah hapi sgt2 sbb hadiah sy dpt 1 je!!,,,N basikal pon lom dpt lagi!! huhuhu,tapi kan tadi sy dh bagi gula2 dkt kelas n kawan2 sy!!! hehe,,,kali pertama sy wat camtu...!! Tapi yg x puasnya dieorang ni x disiplin laaa bab org bagi 1 amikjelah ne nak mintak lagi tu yg x puas tu...masalahnye sy takot pulak x adil..nnty org ckp mcm2 pasal,,,tapi 2 org bff sy ni terpaksa kene bagi lebih sbb dieorang nak!!!..lol naseb baik org len x nampak kalau x !! heiii,,,tadi mase gotong-royong best laa...lol.! :)

Thursday, 1 March 2012

Gembira sangat2

:D..Hai blog n blogger,,hari ini banyak pula ye perkara yg baik berlaku...hehehe,apetu kwn sy yg bernama ********** tu dh break up ngan kwn sy ******** !!! heehehe,,,,namenye rahsia lah nnty bocor lak,,sy hrp2 die tu akan **** saya,,,hihihi tapi walau apa apapon janji kite berkawan baik ngan die :) Itupon dh cukup...ermmm,lagi 1 tu sy blm mintak lagi kat mak ngan ayah sy pasal sambut hari jadi dkt Kelas sy,,ala,tapi bila fikirkan pulak mcm tebantut jelah pulak sbb esok balik kul 11:55,belajar hanya sebelum rehat ,lepas rehat tu gotong royong!! huhuhu jadi bile pulak sy nak potong kek??? Tapi sy nk tanya dulu emak ngan ayah sy kalau boleh ke x,kalau x boleh x pelah tahun depan ade lagi yer,,huhuhu ,N tu jelar hari ni,,,hehehe

#Saya dlm blog reti nak post jerrrr.Saya x tau camne nak buat lagu,n nak cantikkan blog sy ni,nasib baik sy pandai buat yg berwarna warni tu kalau x heii mesti buruk,nak baca pon malas,hahaha...Kesian blog sy,member dulu ade 2 orang ,iaitu kwn sy ika johan,tapi skrg die dh keluar kowt?? sbb name die x de dah:( huhu,,,nvmine laa.Janji sy dpt meluahkan isi hati sy selain diary sy tu,,skrg sy malas nak tulis diary,sbb keje rumah byk,pastu main fb.Lepastu minggu depan nak ujian!!! Hohoho,,takutnyeer,sume cikgu nak denda kalau x dpt "A" camne lah ni,,,dh lah kali pertama wat ujian kat 'Sekolah Menengah'...nikan kene denda lagi,,,hei...x pe xpe ."Hidup biarlah susah dahulu sebelum senang lenang" hehee sempat lagi nak beri nasihat yer :P
:D..ek'eleh!! Baju kurung sy tu boleh kecikkan lahh,,yay!!! mesti sy nampak lebih ok dari dulu pakai baju kurung yg besar,,,kalau dh kecikkan,mesti sy suka sgt nak pakai baju kurung!! yeayyyyy!! x sabarnya