Thursday, 1 March 2012

Gembira sangat2

:D..Hai blog n blogger,,hari ini banyak pula ye perkara yg baik berlaku...hehehe,apetu kwn sy yg bernama ********** tu dh break up ngan kwn sy ******** !!! heehehe,,,,namenye rahsia lah nnty bocor lak,,sy hrp2 die tu akan **** saya,,,hihihi tapi walau apa apapon janji kite berkawan baik ngan die :) Itupon dh cukup...ermmm,lagi 1 tu sy blm mintak lagi kat mak ngan ayah sy pasal sambut hari jadi dkt Kelas sy,,ala,tapi bila fikirkan pulak mcm tebantut jelah pulak sbb esok balik kul 11:55,belajar hanya sebelum rehat ,lepas rehat tu gotong royong!! huhuhu jadi bile pulak sy nak potong kek??? Tapi sy nk tanya dulu emak ngan ayah sy kalau boleh ke x,kalau x boleh x pelah tahun depan ade lagi yer,,huhuhu ,N tu jelar hari ni,,,hehehe

#Saya dlm blog reti nak post jerrrr.Saya x tau camne nak buat lagu,n nak cantikkan blog sy ni,nasib baik sy pandai buat yg berwarna warni tu kalau x heii mesti buruk,nak baca pon malas,hahaha...Kesian blog sy,member dulu ade 2 orang ,iaitu kwn sy ika johan,tapi skrg die dh keluar kowt?? sbb name die x de dah:( huhu,,,nvmine laa.Janji sy dpt meluahkan isi hati sy selain diary sy tu,,skrg sy malas nak tulis diary,sbb keje rumah byk,pastu main fb.Lepastu minggu depan nak ujian!!! Hohoho,,takutnyeer,sume cikgu nak denda kalau x dpt "A" camne lah ni,,,dh lah kali pertama wat ujian kat 'Sekolah Menengah'...nikan kene denda lagi,,,hei...x pe xpe ."Hidup biarlah susah dahulu sebelum senang lenang" hehee sempat lagi nak beri nasihat yer :P

No comments:

Post a Comment